laupäev, 10. jaanuar 2009

Tiigrihüppe koolitajate koolitusel

9.–10. jaanuaril 2008
Uued väljakutsed sihtasutuse koolituses
Tallinnas Uniquestay hotellis kohtusid Tiigrihüppe SA koolitajad, kes on seotud ESF programmiga "Õppiv Tiiger 2008–2013".
Kahepäevastel mõttetalgutel arutati, millised võiksid olla sihtasutuse koolituse uued arengusuunad. Seminari sissejuahtuseks andis Mart Laanpere Tallinna Ülikooli Haridustehnoloogia keskusest ülevaate uuringu "Õppiva Tiigri õpetajakoolituse monitooring" tulemustest, mis on heaks alusmaterjaliks uute sihtide seadmisel. 
Jutuks tulid ka kaasaegsed tehnoloogilised võimalused ja maailmatrendid e-õppes. Tänapäevases täiskasvanukoolituses on võtmesõnaks avatus ja kogukonnas õppimine. Neid põhimõtteid toetavaid infotehnoloogilisi võimalusi on arendatud hulgaliselt. Oluline on teha õigeid valikuid.
Uurisime ja katsetasime erinevaid keskkondi, abiks Tallinna Ülikooli Haridustehnoloogia keskuse juhataja Mart Laanpere ja Tiigrihüppe SA koolitusjuht Signe Piirsalu.
Laupäeval tutvustas ESF programmi "Õppiv Tiiger 2008–2013" juht Kaidi Kenkmann programmiga seotud koolituste läbiviimise korda ja muudatusi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar