laupäev, 12. juuni 2010

Puhkasin terve päeva

Puhkasin terve päeva. 
Tõesti, tõesti, teie silmad ei peta teid: ma ei istunudki kogu päeva arvutis ega uurinud ega õppinud (teadlikult) midagi. Isegi lehti ei toonud postkastist ära. Nautisime hõrku ahjukala ja -juurikaid, veini ja jäätist.
Tegelikult olnuks palju tööd teha, aga puhkama peab ju ka.

2 kommentaari:

  1. Jumal tänatud, et kaitseinglike Su õla peal otsustas lõpuks tegutsema hakata ja Sind natukenegi töö tegemisest kõrvale suutis juhtida. Ületöötamine ei ole kangelastegu, ennast tuleb hoida ja tervist säästa. Sinu toimetustest lugedes olen ammu arusaamisele jõudnud, et Sinu näol on tegemist ühe ülitööka, üliaktiivse ja ülitarga inimesega - seega haruldusega meie liigi hulgas. Teadupärast kuuluvad haruldused erilise tähelepanu ja kaitse alla. Seega - võta vähemalt suvekuudelgi veidi kergemalt!

    VastaKustuta
  2. Tänan, Mare! Oleme vist paar parajaid, sest neid ilusaid sõnu tuleks kasutada hoopis Sinu kohta! Ma ju kommenteerin Sinu postitusi samuti; ülitubli inimene, puhka ka! Aga nagu Sinu puhul aias töötamine, on minu puhul arvutis töötamine tegelikult hoopis kosutav ja meeldiv. Ja suvised tööd ootavad juba reas, rääkimata homseks koolipäevaks valmistumisest.

    VastaKustuta