reede, 9. aprill 2010

Emakeeleõpetajatega Haapsalus kevadkoolitusel

Reedel-laupäeval on Haapsalus Emakeeleõpetajate Seltsi kevadpäevad "Lugemine lapseeas annab tunda vanast peast". Super, et saan osaleda!
Sõitsin hommikul kell üheksa Õismäelt välja, võtsin tee pealt kolm kolleegi peale ja jõudsime poole üheteistkümneks Haapsallu.
Tunni aja pärast algas Iloni imedemaal emakeeleõpetajate seltsi koosviibimine.

Tervitussõnu ütlesid Haapsalu linnapea Urmas Sukles, Iloni imedemaalt Liina Valdmann ja õpetaja Ülle Ehala õpilased.
Esimene ettekanne oli Krista Kumbergilt (Haapsalu raamatukogu) teemal "Muutunud kirjandus muutuvas ajas. Noppeid lugemisest ja värskest raamatuvarast". Väga huvitav oli, ehk kirjutan kunagi pikemalt. :-)
Teine ettekanne oli Anne Kõrgelt Anne Kõrge (Eesti Lastekirjanduse Keskus) "Must vares sefiirist lossis: Kirjastuse Tänapäev ja Eesti Lastekirjanduse Keskuse noorteromaanivõistluse žürii tähelepanekuid". Samuti väga huvitav.
Seejärel oli lõuna ja siis ekskursioon Iloni imedemaal
Kell neli algas seltsi üldkoosolek. Päevakord:
1. 2007–2009 tegevus- ja majandusaruande kinnitamine.
2. Uue juhatuse valimine.
3. Põhikirja muutmine.
Majutati kahte kohta, mina olin Endla hostelis.
Kahene tuba, telekat ega pesemisvõimalust toas polnud. Kolm kempsu-duširuumi olid koridoris. Aga Internet oli täitsa olemas!
Käisime Piretiga Müüriääre? kohvikus. Väga maitsev salat oli ja tee ja punane vein. Ja palju eesti keele õpetajaid.
Tagasiteel majutuspaika eksisime veidi ära. Eks ma, tark tüdruk, jätsin kaardi tuppa, kui välja läksin. Pole ju varem Haapsalus ringi uidanud. Kasulik oli kõndida. Ilm polnud küll väga hea, vihma sadas, aga tuul oli vähemalt vaibunud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar