esmaspäev, 28. aprill 2008

Suurepärane päev Vihterpalus

Sain reedel ootamatult kutse sõita laupäeval Vihterpalu mõisa ekskursioonile ja kontserdile. Ülelinnalise eesti keele ainesektsiooni juht Lilian Aun pakkus kirjandiga mitte seotud eesti keele õpetajate sekka kahte kohta ja ma kutsusin kaasa Juta Ehasalu.


Kohale jõudes tehti meile õues ekskursioon ja räägiti mõisa ajaloost ning tänapäevast. Majas kõndisime omapead ringi. See oli muidugi väga uhke. Kehakinnituseks pakuti sooje pirukaid, šokolaaditorti, teed ja kohvi.


Hiljem oli kontsert, esines tšellokvartett C-JAM. Kavalehelt võib lugeda: "Kevademuusika kaunimates mõisates – kontsert luksuslikus Vihterpalu mõisas publikulemmikuks kujunenud tšellokvartetilt C-JAM. Sädelev muusikaelamus aristokraatlikus ümbruses. Kavasse on valitud kirev bukett teoseid maailma muusikaliteratuurist, nii kergemat klassikat kui ka popmuusika töötlusi, pakkudes äratundmis- ja avastamisrõõmu paljudele. Kammerlikult sume kevadine meeleolu neljalt galantselt härrasmehelt suursuguste pillidega..." Vastab täiesti tõele!

Oli kena päev: ilus kevadine ilm, uhke mõis, hea seltskond ja super kontsert!
Rokem pilte vaata siit!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar