reede, 19. juuni 2009

Lõpuaktus

Minu esimesed peaaegu omad lapsed lõpetasid põhikooli. Õpetasin neid alates kuuendast klassist.
Eks neid oli äärmusest äärmusesse, aga saime hakkama. Mõned olid väga tublid: õppisid tundides ja tundideks ja osalesid võistlustel. Saime päris kenasid tulemusi.
Aktusel esinesid lõpuklassi tublid lauljad. Õpetajad Anneli Laev ja Mai Unt olid nendega väga suure töö ära teinud, nt Kristi on isegi televisioonis esinenud. Anneli mängis ka akordioni (klaverit muidugi ka) ja Mai viiulit, saateks trummid ja basskitarr, lapsed laulsid. Hästi vahva ansambel ja väga musikaalne, mitte niisama umpa-umpa.
Direktor ja õppejuhataja ei saanud oma kõnedes paraku mööda manitsussõnadest – oli selle lennu b-klass ju igasuguste jamadega hakkama saanud. Aga kõned olid ilusad.
Ja aktuse nael oli klassijuhatajate etteaste! Nad laulsid kolmekesi tuntud laulu sellest, kuidas "aina igasugust pudi-padi pähe tuleb ajada meil koolis, ei saa kusagile põgeneda paganama pedagoogi eest..." Super hästi!
Ebameeldiv üllatus oli ainult see, et fotokas oli vahepeal kotis katki läinud ja ma ei saanud ise mitte ühtegi pilti teha. Nii kurb!
No ja õhtul hakkas fotokas jälle tööle! Ei tea, mis värk see oli, et ei saanud aktusel pildistada.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar