kolmapäev, 25. märts 2009

Täiskasvanuhariduse sümpoosionil

ETKA Andras korraldas 25. märtsil 2009 Tallinnas hotellis Radisson SAS ESFi programmi "Täiskavanuhariduse populariseerimine" raames SÜMPOOSIONI.
Sümpoosioni eesmärgiks oli täiskasvanute koolitajate vastastikune vaimne rikastumine ja ideede genereerimine valdkonna arenguks. Mõttelaine tekitajaks oli sel korral Akadeemia Nord professor Voldemar Kolga.
Mõtlesin tükk aega, kas lähen või mitte, aga õnneks otsustasin minna.
Oli väga huvitav, sain palju uut mõtlemisainet ja häid mõtteid.
Jäin väga rahule.

3 kommentaari:

  1. Tere!
    Alati, kui kuskil näen V. Kolgat või loen tema kohta, tuleb vägisi naer peale. Ta oli minu psühholoogia õppejõud Pedas. No võimatu oli tema loengutes midagi konspekteerida - teda sai ainult kuulata, sealjuures suu ammuli :)
    Isegi riigieksamil ei saanud ma vastata piletis küsitud teemasid - eksam seisnes põnevatel psühholoogiaalastel teemadel diskuteerimises. Väga huvitav kuju! Vähemalt oli.

    VastaKustuta
  2. Minul jäi käimata, kuigi mõte siiski oli. Ehk järgmistele sellelaadsetele kohtumistele jõuan. Tead sa, kas mingeid sümpoosioni materjale netis ka kättesaadavaks on tehtud?

    VastaKustuta
  3. Tõesti-tõesti tore pärastlõuna oli! Ma sain konspekteerida küll - ilmselt oskab vanem inimene mõlemat korraga teha, nii kuulata kui ka kirjutada, tudeng pole veel harjunud. Netis vist materjali pole, aga osalejad said PP, mis on muidugi väga väike osa kogu infost ja muidugi ilma emotsioonideta.

    VastaKustuta