reede, 27. veebruar 2009

Kummaline päev

Juhtus nii palju kummalisi asju: äärmuslikud, kord hea, kord halb.
Lahtine tund – 8.b kl krimikirjandus. See läks päris kenasti, lapsed olid tublid ja vastuvõtt hea. (Vt ka siit.)
Kellarihm (lukk) katki. Ühte klassiruumi tormates (aeglaselt polnud aega liikuda) jäi kellarihm ukselingi külge ja lukk läks katki. Küll on kahju, hea ja ilus kell, Bulgaariast ostsin.
Puutetahvli tutvustus-koolitus – Vaeküla Internaatkoooli õpetajatele, kingituseks ilus kollane tass ja helkur. See läks ka hästi, tundus, et jäädi rahule, materjal küsiti kaasa ja muljetamist oli palju.
Uus kodulehe tegemise keskkond (Eve R tutvustas) – jälle üks vahva keskkond: synthasite.
Lastekirjanduse keskus – tohutult vahva. Loomulikult ilus maja. Väga huvitav ekskursioon ja toredad inimesed.
Kallis parkimine vanalinnas – sest hilinesin lastekirjanduse keskusess ummikute tõttu. Balti jaamas oli nii suur ummik, et ei jõudnud muud parkimiskohta otsida, jõudsin nii napilt, etkirjandusürituse algussõnad olid juba öeldud.
Kosutav kooriproov – väga eluterve huumor, kenad inimsed ja ilus muusika lisaks. Pärast kirjanduselamusi niisiis ka muusikaelamus. Teine Noorus on super seltskond!
Ema haige – oli väsinud, sest oli juba tükk aega päris haige olnud (kõrge palavik ja muud viirusevärgid), aga oli ikka Jaan Eriku seltskonnaga nõus. 
Dorise lapsepõlve ja laste fotod – meeldivad ja ootamatud üllatused ema fotode hulgast. Teadsin, et emal on Doris Kareva pilte, ja tahtsin neid endale skannida, niisiis tuuseldasin ta fotokogus. Aga nagu ikka: kui hakkad ühte asja kuskilt otsima, siis leiad sada muud huvitavat asja. Nii ka mina – nii palju fotosid, mille olemasolust polnud teadlikki. Siin pildil on Doris minu emaga. Loodetavasti kumbki ei pahanda – nii armas pilt.
Auto (lukk) katki – masendav, parem ei kommenteeri, ainuüksi Lukuabi väljakutse oleks maksnud 600 krooni. Olgu öeldud ainult niipalju, et katkise luku tõttu ei läinud ka uks kinni, nii et pidin ukse seestpoolt nööriga istme külge kinni siduma, et tuulehoog seda öösel lahti ei paiskaks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar