esmaspäev, 10. august 2009

Tiigrihüppe suvekool, 1. päev

Augusti teisel nädalal olid Tiigrihüppe juhid ja koolitajad ning Koolielu ja kogukondade tegijad kolm päeva Viljandimaal Vanaõue puhkekeskuses suvekoolis. See oli peamiselt küll Internetitu, aga muidu väga tore!
10. august 2009 – üldised teemad.
Algus oli kell 10.30, kuid Tallinna rahvas hilines oma pool tundi, oli mingi valearvestus.
Esimene teema oli "Tiigrihüppe tegemised ja uudised uueks õppeaastaks, Koolielu 2". Ettekandjad Signe Piirsalu, Elo Allemann ja Martin Sillaots.
Pärast lõunat tutvusime Kadri Toompark Stensethi abil põhjalikumalt autoriõiguste teemaga. Sai jälle veidi targemaks, aga uurida on siiski veel palju.
Seejärel tegi Meeri Sild ettekande internetiturvalisusest. Väga vajalik teema, millele on seni vähe tähelepanu pööratud.
Viimane teema oli "Uus õppekava, IT osa selles". Ettekande tegi Ain Tõnisson haridusministeeriumist. Pärast ettekannet jagunesime õppeaineti töörühmadesse ja vaatasime uue õppekava läbi IKT aspekstist.

Õhtune tegevus oli sportlik. Osa rahvast läks kanuumatkale, pärast oli kavas viievõistlus. Viiest võistlusest jäi üks pidamata, sest oli juba liiga pime. Oli hästi vahva õhtu, sai jälle südamest naerda.
(Pildiallkirjad tulevad nähtavale, kui hiirega pildi peale liikuda.)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar